30 september

sitter och väntar på att mamma, felix och Max ska komma hit. Dagen gick fort, struntade i sovmorgonen och cyklade till skolan 8:10 för att göra mitt matteprov, som jag inte kunde göra igår för jag va hos tandläkaren. Det kändes faktiskt ganska bra efteråt, så hoppas på att jag klarade provet!
Träffade på några från Dead by april "gänget" idag när jag och Linn var i matsalen, de ska spela i parkhallen ikväll, tyvärr är man ju inte 18 så....

fredaaaaag

nu kör vi på helg!!!

29 september

Är precis hemkommen från att följt min fina till stationen. Var på åhlens och kollade på mascara och foundation, allt mitt smink är slut och jag är pank tills studiebidraget kommer så kan inte köpa något, buuuuuuh :(
Nu ska jag plugga matte och svenska. Tandläkar besöket överlevde jag, tur va väl de! och tack älskling att du hängde med mig dit (han hängde inte med mig in till besöksrummet, om ni trode de)
Imon är det den bästa dagen på hela veckan, FREDAG. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på i helgen. Kanske drar på fest hos Emma. vi får se!
nu ska jag sätta igång med svenskan. pusshej!

nya skor

Köpte ett par svarta boots från åhlens för typ 3 veckor sen, men i helgen hände det något sorligt... dom gick sönder och jag grät(!!!!!) men fick som tur va pengarna tillbaka för det fanns inga 37or kvar, åkte till linköping och där fanns dom inte heller i min storlek så jag gav upp hoppet och gick in på dinsko och hittade ett par skit snygga skor som jag fastnade för direkt. Men saknar mina svarta skor så jag får se ifall dom får hem fler på åhlens så kanske jag köper dom också, fast senare i höst i så fall :)

Nu ska Jens hjälpa mig med min svenska uppgift. Eller han ska läsa en novell för mig, för jag orkar inte läsa, sen ska jag skriva vad den handlar om.
dom är snyggare irl.
dinsko, 399 :-


Onsdag

Hej på er!
Såg precis att jag inte har bloggat på några dagar.
Väntar på att klockan ska bli 18:00 så jag kan gå och möta min fina på stationen. Jens ska sova hos mig inatt för han är ledig på torsdagar(!!!!!) och imon så ska jag till tandläkaren och jag är rädd att gå själv (tönt) så han får hänga med, eller jag tvingar honom, stackarn. Ska göra någon tråkig svenska uppgift innan han kommer också.

fredag

snart eller om 30 min går tåget mot mjölby, där ska jag möta upp min favorit + Niklas för lite party hos broman. Kommer bli en grym kväll med bra folk. Nu ska jag packa ner det viktigaste i min väska och sedan gå mot stationen. sover nog hos finaste inatt ha en bra kväll. puss!

mysig tröja från bikbok

köpte denhär stickade tröjan i vecka, av presentkortet jag fick när jag fyllde. Köpte även en grå tröja också, visar den någon annan dag! :)
199 kr!

rosa

visar bilden mest för min mammas skull, så hon får se hur det blev med den nya plutten jag fick av henne. prefekt och fin! tack mamma♥

lite av presenterna

fick en med rosa päla i också, men har den på mig nu.


Måndag

hade en underbar födelsedag igår. Fick det här, kommer säker glömma bort något!
-presentkort av mamma och erik på gina.
-3 pluttar till tragus piercingen och 2 par vantar av mamma
-skit snygga leggins av Jens syster
-presentkort på bikbok av Jens föreldrar
-presentkort på gina av Jens
-pengar av mormor och morfar
kommer även få pengar av pappa.
TACK! 

tog kort på de jag köpte av mammas presentkort i lördags. men tyvärr funkar det inte att ladda upp bilderna, så ni får det någon annan dag i veckan :)


17 år

Idag blir jag 17 år!!! :D

Godmorgon

Sitter här med blött hår, ska snart göra mig iordning för att åka till linköping med Jens. Igår va jag i skolan i typ 2 timmar och hade handelslektion, va nere på mässan och min grupp interjuvade inne-butiken. Kom hem runt halv 12, sen kom Jens vid 16:12 tåget och då va mamma, Erik, Becca, Felix och max hos mormor och morfar. Vi fikade och så fick mina presenter, fick presentkort på ginatricot för 800, 3 st pluttar till min traguspiercing och vantar av mamma och Erik. Kommer även få mer imon av Jens, och hanns mamma,pappa och syster och min mormor och morfar (och min pappa?)
Fick den här teckningen av min bror, Älskar dig maxen!
ska hitta en fin ram till teckningen!
Nu ska jag göra mig iordning, för vid 11:45 ska vi ta tåget till linköping ska kolla om jag hittar något på gina.
Ha en bra lördag! puss!

15 september

Hej snyggingar! snart är torsdagen slut och det menas att fredagen är snart här, vad jag har längtat!
Har bara en lektion imon och det är en handelslektion. Börjar 9:30 och slutar 11:20, så imon ska vi i klassen gå till parkhallen där det är tranås mässan, där ska vi gå och käka godis och interjuva folk, om jag har fattat rätt. Äter inte godis så jag får hoppas att dom bjuder på något av de nyttiga!
Vid 17:00 ska vi fira mig med min kladdkaka som jag bakade innan. Fyller år på söndag (kanske har skrivit de i nått annat inlägg?). Hoppas på att min fina kan komma, om han ens vill det?:( På lördag blir det paaaaarty och kanske imon!!   Helgen kommer bli kanon, puss:)

14 september

ligger och kollar på tv och väntar på att jag kan gå mot skolan, börjar inte förens vid halv 12 på onsdagar, skönt men ändå ganska segt! har bara matte och en handelslektion idag. kommer hem runt 15.
föresten vem har namnsdag idag? jaaaaaag! :D
4 dag kvar tills jag fyller 17 också!
ha en bra onsdag. puss!

i skolan

Sitter i datasalen med Linn och har rast, börjar om  5 min och då har vi handelslektion i 55 min, sen är dagen slut. Har bara haft 2 lektioner nu på eftermiddagen, från 8:10 till 11:30 hade alla ettor livskunskap i aulan, as segt! fick inte ha sovmorgon till halv tio idag för det :(
hejdå nu börjar jag!!!

Går dagens

tröjan och jeansen från ginatricot!


nya!

kommer bära på dom här i höst/vinter. helt klart!
Från Åhléns, 499

Söndag

Jaha nu är det söndag igen, usch! helgen har varit ganska bra, kunde vart bättre. I fredags åkte jag till min fina Jens, åt tacos och kollade på idol med honom. Igår kom Nikas till Jens, satt och drack lite shotar sen tog vi tåget till linköping där vi åkte till tallboda för fest/cillarkväll. Efter nån timme skulle jag och Jens åkta till en annan fest i tranås hos en klasskompis men där tog kvällen slut, vi missade bussen från tallboda fick vänta tills nästa buss, kom till stationen i lkpg och då va vi helt slut körda så vi struntade i tranåsfesten och åkte ist hem till Jens och sov.
MUMS!
Linus och Oskar taggade för fest, eller?!

8 september

Heeej! förlåt att det inte har blivit lite snålt med inlägg i veckan. Ligger just nu och kollar på 4 stjärnors middag, och väntar på att Jens ska ringa. Imon är det äntligen fredag och då blir det att åka till älskling och göra tacos med han, muuums har bara tänkt på tacos hela veckan. På lördag ska vi på fest hon en klasskompis (som det ser ut just nu) men det kanske blir ändrade planer?
Köpte ett tragus smycke igår, blev en plupp med en grön päla i, så Jens hjälpte mig och byta. Det blev faktiskt bra!

3 september

nu har vi äntligen kommit in i september och det är min månad, fyller den 18de. Gjorde en önskelista igår på ginatricots hemsida. Sen skickade jag den till mamma och Eriks mail, bra va? :D
Önskelista - ida
Bea knitted sweater
Black (9000)
S
199.00 SEK
Sophie jeans
Mid blue (5520)
26/32
299.00 SEK
Mimmi top
Black/greymelan (9310)
XS
149.00 SEK
Bess top
Black (9000)
XS
129.00 SEK
Sarah snood
Lt grey melange (8390)
onesize 99.00 SEK





önskar mig även pengar, presentkort på bikbok och åhlens oså :)
Vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske går ut på stan en sväng. puss

RSS 2.0