.......

party all night long

23 juli

Drar till göteborg imon med Jens och hans mamma och pappa, kommer ha 2 underbara dagar där, en heldag på liseberg blir det imon och massa shopping på måndag! sen åker vi till ullared på tisdag och då blir det ännu mer shopping :D



Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering!  men har inte haft tid de senaste dagarna. Vädret har ju varit kanon typ i 3 HELA dagar :D Var uppe i stoeryd i tisdags och badade i poolen med mina fina syskon.
Max♥
Felix ♥

Åkte upp till norrköping igår och va med Sandra, ska dit nästa fredag igen vi ska gå på Style by Tyra-invigningen :D är det någon mer som ska dit? :)
Ska snart till Jens så kanske bäst att jag börjar fixa mig ska med tåget vid 15:45, men först måste jag förbi banken.
puss!

måndag

hej, är hos Jens just nu och kollar på tv ska åka hem om typ 2 timmar. Var med Issa på stan innan, gick i lite affärer sen gick vi till fun house och drack chocklad med grädde på, mums!
På söndag blir det att åka på en liten "semester" med Jens och hans mamma och pappa, åker först till göteborg och sover där i 2 nätter sedan åker vi vidare till ullared,  men återkommer mer om det någon annan dag ;)
puss!

17 juli

Blev inte att åka till linköping idag, åker upp till norrköping och träffar Sandra i veckan istället.
Är fortfarande hos Jens men ska åka med 20:52 tåget till tranås och träffa Issa :D ska bara fixa håret lite, äta och sen skjutsar Jens mig till stationen vid typ 20:30 :)
hörs senare eller imon!

16 juli

Är hos världens finaste nu, ligger och små kollar på fotbollen. blir en lugn helg för oss. det behövs!

Var i vetlanda hos mamma från i torsdags till igår, åkte med bussen från vetlanda vid halv 12 och var hemma i tranås vid 13:30, mötte upp Kadi och tog en mjukglass på gotteriet och pratade ut lite.

Imon på förmiddan blir det nog en sväng till linköping med älskling sen ska jag nog hem till tranås imon kväll för Jens jobbar nästa vecka också, så funderar på om jag ska gå upp och va med mina småsyskon innan dom åker hem till mamma i vetlanda. (dom är hos deras pappa nu)
puss!

tragus

nu sitter den:D men fyfan vad ont de gjorde!!!

Äntlingen internet!

får se om mitt trådlösa är bra, hoppas på det!
ska snart åka till eksjö med mamma och pierca tragus, sen ikväll åker jag nog till älsklingen och sover där. Imon ska jag träffa Kadi och Sandra. ni är väldigt saknade!
Skriver kanske mer ikväll, om jag lever :) puss!

Äntlingen internet!

får se om mitt trådlösa är bra, hoppas på det!
ska snart åka till eksjö med mamma och pierca tragus, sen ikväll åker jag nog till älsklingen och sover där. Imon ska jag träffa Kadi och Sandra. ni är väldigt saknade!
Skriver kanske mer ikväll, om jag lever :) puss!

Du är min skatt



låga convers


köpta på lager 157 för 400

tillbaka

hej igen! nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Och ska bli bättre på de. Fick hem ett mobilt bredband för några dagar sen men har inte hunnit installera det.

sen förra gången jag uppdaterade bloggen har det hänt ganska mycket saker
tex:
*flyttat tillbaka till tranås
*firat midsommar i gamleby med Jens familj
*sommajobbat 3 veckor på statt i tranås ( är på sista veckan nu)
*fått reda på mina betyg från iv
* beställt piercing tid (skrivet om det längre ner)
* fest hos broman
och massa mer

Det ska bli så skönt att sluta sommarjobbet på fredag, hinner ju knappt med att va med vänner och älsklingen. jobbar mellan 9- 15 och sen är man helt slut efter jobbet :/ och vädret dom senaste dagarna har inte varit så lockande.

Nästa torsdag har jag beställt piercing tid, ska pierca tragus det är så himmla snyggt! har länge velat ha där och nu bestämde jag mig att beställa tid för de. Ska pierca mig i eksjö på prime time och det kostar bara 400, inte så farligt! piercade mig i navlen där för 3 år sen och jag vet att dom är duktiga på de stället :)
( ska ha en plupp)



RSS 2.0