LÄS!

Tycker inte det är kul att blogga när jag skriver samma sak varje dag.
så kommentera vad ni tycker att jag ska blogga om. vad saknar ni i bloggen?

förövrigt flyttar jag tillbaka till tranås på söndag och jag vet inte när jag får internetet igen. Men bloggar när jag är hos Jens men det är bara upp till er om jag ska blogga ;)
kommer även att börja sommarjobba på måndag på stadshotellet/parkhallen i 3 veckor, kommer tjärna 5400 från komunen, gött med lite extra pengar nu till sommaren :D 
puss!


nytt :)



1. skrubb
2. söt topp från gina tricot
3. 2 bandaeu från gina tricot ( fick av älsklingen i 1 års present, jag som önskade såna!)
4. stickers man sätter på naglarna
5. linne och shorts  h&m

♥♥


Just nu...

ligger jag i sängen och läskar Jens med min glass :D hahaha!

Den nya twister med grädde, mums!

7 juni - Jönköping med klassen

Åkte till Jönköping idag med klassen och badade, det blev iaf lyckat tillslut. Åkte till a6 och åt där, vi fick lite tid över att gå där inne när vi hade ätit så gick till skopunkten och hm och kollade lite, och fick med mig ett par skor hem :)
skopunkten 149

Skönt med bara 2 skoldagar den här veckan, imon och på torsdag sen på fredag tar 3orna stundeten så då är vi lediga. Åker till tranås på torsdag efter skolan och är där hela helgen. aja har inte mycket mer att säga.
pusss!

sommar bilder

Har varit underbara dagar med älskling! här kommer bilder från dagarna :)
Jens och Herman
haha älskling får till en snygg pose där ;)
underbart?
Älskling ♥


Glömde helt bort att ta kort när vi hade grill kväll hos älskling, men tog en bild av niklas :)

Herman och älskling

1år sen det blev du och jag!

365 dagar, 12 månader, 1 år med världens bästa kille, älskar dig mer än allt annat. Det bästa året jag någonsin har upplevt, du är den mest fantastiska människan jag har träffat. Du visar så mycket kärlek det finns inget som är negativt med dig! Du är det bästa som har hänt mig älskling!♥
Jag älskar dig oerhört mycket!
06-06-10 då det blev du och jag!♥

v.23 och v.24

V:23
Måndag- (Lediga) sveriges nationaldag
Tisdag- Jönköping med klassen
Onsdag- skola
Torsdag- skola (åker till tranås)
Fredag- tranås
Lördag- student i tranås ( mamma ska träffa Jens föreldrar för första gången :D )
Söndag- åker hem

V. 24
Hela vecka är det bara akteviteter och chill som gäller i våran slappa klass:D vet inte vilken dag som vi ska ha en till klassensdag men det är nångång den här vecka, och på fredag är det avslutning :)


underbart väder eller?

Orkade inte blogga igår, låg ute och solade nästan hela dagen hos Jens. Senare bjöd vi över några kompisar och grillade och drack lite, det blev verkligen en lyckad kväll och in torsdags blev det likadant fast hos Broman. Sånna kvällar blir det mera av kan jag lova ;)
Idag ska vi inte göra så mycket, Herman kom nyss så han och Jens badade i poolen.
Imon åker vi nog en sväng till linköping och lämnar tilllbaka mina skor som gick sönder efter en dag, JÄVLA SKIT SKOR.
aja nu ska jag gå ut igen, puss!

2 juni

Igår när jag kom till Tranås så gick jag hem till mormor och morfar en stund sen tog jag tåget till Mjölby vid 19:45 så var Jens och Herman vid stationen när jag kom, först åkte vi till lumby hallen (hemköp) och handlade lite saker sen cyklade vi hem till Herman och var där hela kvällen/natten/morgonen, de satt och spelade hela natten och jag försökte sova så gott jag kunde :)

Vid 18:00 ska jag och Jens åka in till Tranås och hämta ett par skor, sen ska vi åka tillbaka och va med Jens kusin annars är vi väl med Herman ikväll igen :)
Kanske skriver senare, puss!

1 juni

Sista skoldagen innan långledigt! slipper skolan ända tills onsdag, för på tisdag 7/6 åker klassen till Jönköping. Gött!

Slutar kl 13 idag sen tar jag bussen till Tranås vid 14:30 och innan det ska jag hem och äta och packa ner det sista. Justdet kollade på vädret innan jag gick till skolan och det ska bli kanon väder nu när det är så långledigt.

Aja ska gå till skåpet och hämta mina matteböcker och sen börja gå till klassrummet! puss!

RSS 2.0