30 augusti

Hejsan! skolan rullar på och det känns bra. Lite jobbigt att gå upp på morgonen när det är så kallt ute. känner att hösten är påväg tänker ta på mig min halsduk imon om det är sånt här väder. Har även sovmorgon till 11:30 imon. SKÖNT, älskar onsdagar!!!
Imon kväll kommer även världens bästa hit och sover här för att han är ledig på torsdagar. Fuskit :(

lyckad helg

Helgen har varit kanon. I fredags åkte jag till Jens vid 18:45 tåget, åkte och åt tonfisk salad, resten av kvällen tog vi det lungt. Igår va vi inne i Linköping en sväng på dagen, köpte med mig en as fin leopard tröja. Sen senare på kvällen skulle Jens iväg på "grabbkväll" så jag åkte till tranås, möte upp min syster så drog vi på fest. lyckad blev den. Sen tog jag tåget vid 23:45 till mjölby igen och sov hos min finaste. Idag åkte vi in till mantorp, fick med mig en ny skinnjacka, visar sen kanske :)

Äntligen fredag och helg

Började dagen med sovmorgon till 9:30 sen handel, håltimma och sist svenska. Inte kul att ha håltimma själv när de andra i klassen har engelska. Men nästa vecka börjar jag med engelska på tisdagar och torsdagar som klassen, men kommer alltid att ha håltimme själv på fredagar :/
Fick även reda på igår att jag ska ha APL på skoshop under vecka 42-43 och lov 44 :D

onsdag

hej, allt bra med er? här är det bara bra, är ganska trött och just nu vill jag bara ha helg. kortfatta om dagen, sovmorgon till 11:30 matte 11:30-12:30 - rast - handel 13:30-15.20 :) skönt va? imon kommer min finaste till mig får de vad vi hittar på. puss

imon börjar allvaret igen

dax att sova så man orkar upp imon! godnatt

14 augusti

hej, haha jag skämms att jag aldrig bloggar, förlåååt jag ska försöka bli bättre nu när skolan börjar. Skolan  börjar på måndag nästa vecka, den 22.
Igår var det crusing här i Tranås så va med mamma och Becca på stan, fikade på tranan och sen gick vi även i lite affärer, köpte en "jacka" (eller jag vet inte vad man kan kalla det) på rean den har kostat 499 men fick den för 120 :) vid 10 tiden åkte Jens hem så hängde med han stationen och efter de träffade jag Amanda och några vänner på stan. blev en trevlig kväll!


7 augusti

Förlåt för en kass uppdatering, men har inte haft tid att blogga. Hade jätte kul i göteborg med Jens och hans föreldrar, blev liseberg första dagen och andra dagen shopping i nordstan och ute bland alla affärer. Blev även en heldag på gekås innan vi skulle åka hem.
Visar någon vacker dag vad jag köpte i göreborg och i ullared, kanske imon? vi får se.

Va med Sandra Kadi och Lara för några dagar sen, blev en glas på tranan och även massa prat om gamla minnen. Träffade Sandra och kadi dan efter också men vi satt bara inne på fun house och pratade oså :)

Imon blir det nog att cykla upp till stoeryd och va med sandra sen senare på eftermiddan kanske jag hänger med Kadi till linköpng, och imon kväll sover jag nog hos min finaste!♥

vi hörs, natti natti!

RSS 2.0